Antik Kentte Feci Ölüm! Ot Toplarken Kayalıklardan Düştü
Son Dakika

Antik Kentte Feci Ölüm! Ot Toplarken Kayalıklardan Düştü


22 June 20255 dk okuma6 görüntülenmeSon güncelleme: 23 June 2025

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 47 yaşındaki Fatma Acar, ot toplamak için çıktığı Kremna Antik Kenti'nde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerinde yaşamını yitiren Acar'ın ani ölümü, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Burdur'un Çamlık köyünde bulunan Kremna Antik Kenti, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle biliniyor. Edinilen bilgilere göre, Fatma Acar, günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla antik kente ot toplamaya gitti. Ancak, dik ve engebeli arazide dengesini kaybeden Acar, yüksek kayalıklardan aşağıya yuvarlandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kremna Antik Kenti Hakkında Bilgi

Kremna, Roma İmparatorluğu döneminde önemli bir yerleşim yeriydi ve günümüzde hala kalıntıları görülebilmektedir. Antik kent, özellikle doğal bitki örtüsü ve manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Ancak, arazinin engebeli ve kayalık olması, ziyaretçiler için bazı riskler de taşıyor. Bu nedenle, bölgeye gelenlerin dikkatli olmaları ve güvenlik önlemlerini almaları gerekiyor. Kremna Antik Kenti, sadece tarihi değil, aynı zamanda doğal güzellikleriyle de ön plana çıkıyor. Ancak bu güzellikler, dikkatsizlik sonucu трагические sonuçlar doğurabiliyor.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Fatma Acar'ın трагические ölümüyle ilgili olarak, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, Acar'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer, olayın детальные причины araştırırken, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

Fatma Acar'ın ani vefatı, семи и близкие arasında derin bir üzüntüye yol açtı. Acar'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Çamlık köyünde toprağa verilecek. Bu трагические olay, doğayla iç içe yaşamın zorluklarını ve dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.